Polévka: Celerová
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7,V
2. Kuřecí maso po myslivecku (smetana, žampiony, niva), dušená rýže 1,3,7
3. Zeleninový kuskus salát s kuřecím masem
4. Vepřové dušené na kmíně, kolínka 1,3,7
Úterý 11.11.2025
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
1. Kuřecí stehno Ala kachna, červené zelí, houskový knedlík 1,3,7
2. Plovdivské vepřové maso (protlak, česnek), dušená rýže 1
3. Těstovinový salát s rajčaty, kukuřicí a mozzarellou, bylinkový dresink 1,3,7,V
4. Zapékané dřevorubecké brambory (anglická slanina, hřiby), okurek
Středa 12.11.2025
Polévka: Hrstková
1. Vepřenky z mletého masa s cibulí a hořčicí, vařené brambory 1,10
2. Kuřecí plátek s bylinkovo-smetanovou omáčkou, bramborové gnocchi 1,7
3. Tvarohové chrupinky plněné marmeládou 1,3,7,V
4. Opékaný kabanos, hrachová kaše, chléb 1
Čtvrtek 13.11.2025
Polévka: Květáková
1. Pivovarský vepřový guláš, houskový knedlík 1,3,7
2. Kuřecí prsa v sýrové omáčce, americké brambory 1,7
3. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, dresink 1,3,7
4. 2ks vejce, koprová omáčka, vařené brambory 1,3,7,V
Pátek 14.11.2025
Polévka: Gulášová
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše 1,3,7
2. Kuřecí směs Radegast (smetana, pórek, kápie, kari), dušená rýže 1,7
3. Zeleninový salát se sýrem a jogurtovou zálivkou, pečivo 1,7,V
4. Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek 1,7