Polévka:
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý 18.11.2025
Polévka: Čočková
1. Uzené maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík 1,7
2. Kuřecí plátek s hříbkovou omáčkou, vařené brambory 1,7
3. Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou, sypaný sýrem 1,7,V
4. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže 1
Středa 19.11.2025
Polévka: Uzená s kroupama
1. Šťavnatá marinovaná krkovička, maďarské šťouchané brambory 1
2. Kuřecí maso po debrecínsku, dušená rýže 1
3. Těstovinový salát s čerstvou zeleninou a nivou 1,3,7,V
4. Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a kysaným zelím 1,3,7
Čtvrtek 20.11.2025
Polévka: Francouzská
1. Kuřecí stehno na smetaně, houskový knedlík 1,3,7
2. Vepřová plec na divoko s houbami, dušená rýže 1
3. Holandský sýrový salát s jablky, pečivo 1,3,7,V
4. 2ks vejce, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory 1,3,V
Pátek 21.11.2025
Polévka: Valašská kyselice
1. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salá s pažitkou (bez majonézy) 1,3,7
2. Pikantní vepřová směs, bramboráčky 1,3,7
3. Palačinky s marmeládou 1,3,7,V
4. Krémové špagety (slanina, česnek, chilly omáčka, sušená rajčata) 1,3,7