Aktuální jídelníček

Pondělí 21.04.2025

STÁTNÍ SVÁTEK
 

 

Úterý 22.04.2025

Polévka: Francouzská

1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka  1,3,7,V
2. Valašská vepřová směs (klobása, žampiony, česnek, cibule), dušená rýže  1
3. Bramborové knedlíky plněné švestkami, pražená strouhanka  1,7,V
4. Špecle s kuřecí směsí (smetana, paprika, sušené rajčata, cibule)  1,3,7

 

 

Středa 23.04.2025

Polévka: Vločková

1. Česneková krkovička na cibuli, maďarské šťouchané brambory  1
2. Kuřecí prsa s hořčicovo-smetanovou omáčkou, těstoviny Penne  1,3,7
3. Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou, bylinkový dresink  1,3,7,V
4. Gurmánské rizoto (vepřové + kuřecí maso, kukuřice, hrášek, paprika), sýr, okurek  1,7
 

 

Čtvrtek 24.04.2025

Polévka: Fazolová

1. Masové kuličky, rajská omáčka, houskový knedlík  1,3,7
2. Pečené kuřecí stehno na bylinkách, dušená rýže  1
3. Zeleninový salát s kuřecími nudličkami gyros, pečivo  1,7
4. 2ks vejce, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory  1,3,V

 

 

Pátek 25.04.2025

Polévka: Ragů s bramborem

1. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát s pažitkou (bez majonézy)  1,3,7
2. Pekingské masové kuličky, dušená rýže  1,3
3. Holandský sýrový salát, pečivo  1,7,V
4. Zapečené šunkové flíčky s uzeným masem, čalamáda  1,3,7