STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý 22.04.2025
Polévka: Francouzská
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7,V
2. Valašská vepřová směs (klobása, žampiony, česnek, cibule), dušená rýže 1
3. Bramborové knedlíky plněné švestkami, pražená strouhanka 1,7,V
4. Špecle s kuřecí směsí (smetana, paprika, sušené rajčata, cibule) 1,3,7
Středa 23.04.2025
Polévka: Vločková
1. Česneková krkovička na cibuli, maďarské šťouchané brambory 1
2. Kuřecí prsa s hořčicovo-smetanovou omáčkou, těstoviny Penne 1,3,7
3. Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou, bylinkový dresink 1,3,7,V
4. Gurmánské rizoto (vepřové + kuřecí maso, kukuřice, hrášek, paprika), sýr, okurek 1,7
Čtvrtek 24.04.2025
Polévka: Fazolová
1. Masové kuličky, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Pečené kuřecí stehno na bylinkách, dušená rýže 1
3. Zeleninový salát s kuřecími nudličkami gyros, pečivo 1,7
4. 2ks vejce, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory 1,3,V
Pátek 25.04.2025
Polévka: Ragů s bramborem
1. Smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát s pažitkou (bez majonézy) 1,3,7
2. Pekingské masové kuličky, dušená rýže 1,3
3. Holandský sýrový salát, pečivo 1,7,V
4. Zapečené šunkové flíčky s uzeným masem, čalamáda 1,3,7